Szervezeti tagok

CerTrust Kft.

A cégről

A CerTrust Kft. robbanásveszélyes anyagok megfelelőségértékelésével és veszélyes áruk szállításával kapcsolatos műszaki értékelésekkel foglalkozik. Szervezetünk az Európai Unió által a 2806 regisztrációs számon kijelölt tanúsító szervezet pirotechnikai termékek 2013/29/EU, és polgári célú felhasználásra szánt robbanóanyagok 2014/28/EU Irányelv és a 2016/426 EU Rendelet szerinti megfelelőségértékelésére.

Szakértőink pirotechnikai eszközök, illetve robbanóanyagok gyártása és kutatás-fejlesztése terén több évtizedes, a robbanásveszélyes anyagok megfelelőségértékelése terén pedig több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk kínai stratégiai partnercége az ázsiai gyártókkal és európai importőrökkel való zökkenőmentes együttműködést teszi lehetővé.

A CerTrust Kft. 2019 novemberében csatlakozott a Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez.

Mit vár a cég a csatlakozástól?

A CerTrust Kft. tevékenységébe tartozó vizsgálatok, auditok, tanúsítások és szakértések során számtalan projekt alapú helyzettel találja magát szembe. Célunk a csatlakozással, hogy Projektfelelőseink, illetve a szervezet minden munkatársa jobban megismerkedjen a projektmenedzsment alapjaival, folyamataival, nehézségeivel és megoldásaival. A csatlakozástól szintén reméljük, hogy szakmai alapú kapcsolatokat tudunk kialakítani az iparág más képviselőivel, ezzel is fejlesztve tudásbázisunkat, illetve szívesen osztjuk meg mi is tapasztalatainkat.

Kedvelt PMSZ szervezeti tagsági szolgáltatások

Alapvetően a Teadélutánok, amik elsőre felkeltették az érdeklődésünk. Az eddig megtartottak mind nagyon erős szakmaiságot képviseltek és sokat tanulhattunk belőlük. Természetesen más eseményeken történő részvétel iránt is nyitottak vagyunk.

Projektmenedzsment csapat

A CerTrust Kft. esetében szinte minden kollega ellát bizonyos fokú projektmenedzsmentet, az adott szolgáltatása más-más területén.

AJÁNLOTT HÍREK

[PMSZ_NEWS_MAIN_TOP]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!