Elnökség


Cserna József

Elnök


1985-ben az ELTE programtervező matematikus szakán végeztem. Az azóta eltelt időben több hazai és külföldi cégnél töltöttem be vezető pozíciót. Több, mint 30 éve foglalkozom projektmenedzsmenttel. Fő szakmai területeim: vezetői tanácsadás, projektkultúra-fejlesztés, és szervezetfejlesztés. 2002 óta vagyok tagja a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségének, és 2005 óta pedig a szervezet elnöke.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Túróczi Zoltán

Titkár


A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen igazgatásszervező alap- és mesterképzésen végeztem, majd 2017-ben a Szent István Egyetem vezetés-szervezés mesterszakán szereztem közgazdász diplomát. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségen 5 éven át közreműködtem számos komplex, jellemzően nagy volumenű, infrastruktúra vagy gazdaságfejlesztési célú projekt megvalósításában, a legtöbb esetben projektvezetőként.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Borbényi Katalin

Elnökhelyettes


Borbényi Katalin vagyok és közel 12 éve dolgozom a Generali Biztosítónál. Fontos célom, hogy értéket teremtsek ott, ahol vagyok. Kézzelfogható eredményekre vágyom és az innovatív ötletek megfoghatóságában hiszek, melyeket egy projektcsapat megfelelő szervezésével és vezetésével kivitelezni lehet.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Boros Áron

Elnökhelyettes


Az egyetemi évek után 1998-ban helyezkedtem el a bankszektorban és 2010-ig főosztályvezetőként a Kereskedelmi Banki Divízió különböző területeit vezettem. 2015 óta az MKB Consulting Zrt. vezérigazgatójaként dolgozom, valamint Befektetési bizottsági tag vagyok az Solus Capital Kockázati-tőke Alapkezelőben.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Dr. Iszály Mónika

Elnökhelyettes


Szeretem magam olyan kihívások elé állítani, amelyek teljesítése kemény munkával érhető el és a célig vezető utat arra használom, hogy minél többet tudjak tanulni és fejlődni. Hiszem azt, hogy az ember a rossz tapasztalatokból legalább annyit, de néha többet tanul, mint a jó tapasztalatokból vagy a könnyű sikerekből. Vidám természetem van, szerintem humorral a legnehezebb helyzetek is könnyebben kezelhetők.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Dr. Klimkó Gábor

Elnökhelyettes


1984-ben végeztem az ELTE programtervező matematikus szakán. 2003-ban nyertem el a PhD fokozatot vezetés-szervezés témában az akkori Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) jogelődjénél, a Gazdálkodástani Doktori Iskolában. 1991 óta vagyok az MTA Információtechnológiai Alapítvány vezető tanácsadója, 2004 óta oktatok részállásban BCE Gazdálkodástudományi Kar Információrendszerek tanszékén.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Sali Róbert

Elnökhelyettes


Az elmúlt több mint 20 évben egymástól jelentősen különböző szakterületek (villamosenergia elosztás, légiirányítás, jogalkotás, céginformáció, stb.) ágazati szakértőivel együttműködve olyan projekteket vezettem és menedzseltem, amelyek végeredménye nagy bonyolultságú és integrált informatikai rendszerek kiépítése, illetve kiemelten fontos szoftver fejlesztések sikeres megvalósítása volt.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Varga Brigitta

Elnökhelyettes


A Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karának elvégzése után a „szakmát” a legnagyobb magyar tulajdonú kommunikációs ügynökségnél a Café Communications-ban kezdtem, majd 12 évig fejlesztettem. Ügyfélkapcsolati vezetőként stratégiai tanácsadással, márkaépítéssel, integrált kommunikációs projektek menedzselésével foglalkoztam…

Részletes bemutatkozó megtekintése

Vörös Judit

Elnökhelyettes


1993-ban a KLTE programtervező matematikus szakán végeztem, majd 1997-ben közgazdász diplomát szereztem. Az elmúlt 20 évben számos informatikai és folyamatfejlesztési projektben vettem részt projektvezetőként, szakmai vezetőként, tanácsadóként; banki, államigazgatási és ipari területen egyaránt. Fő szakmai területeim: projektmenedzsment, IT tanácsadás, minőségirányítás…

Részletes bemutatkozó megtekintése