PMSZ NAGYKÖVETI PROGRAM

A 2019-ben elindított hiánypótló szakmai kezdeményezés célja, hogy egy professzionális, inspiráló szakmai közösséget hozzunk létre szervezeti tagjaink részvételével.

A PROGRAM

  • teret ad a szervezeti tagok közötti elmélyültebb tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek,
  • korszerű, naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként szolgál,
  • a közös munka eredményeként hozzájárul a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez és a projektmenedzsment szakma minőségének emeléséhez.

A nagykövetek a PMSZ szervezeti tagjai által delegált szakmai képviselők, akik aktívan részt vesznek a Szövetség munkájában.
Nagyköveti megbízólevél: LETÖLTÉS

PMSZ NAGYKÖVETI PROGRAM MŰKÖDÉSE

A nagyköveti rendszerrel igyekszünk még inkább támogatni a tagok egymás közötti kapcsolatépítését, a szervezeti tudás becsatornázását és a közvetlen visszacsatolást. A nagykövetek  közvetlenül tudják tolmácsolni a Szövetség felé az általuk képviselt vállalatok szándékait, észrevételeit a szakmai munkával kapcsolatban, így biztosítva, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a tagság igényeihez.

A program keretében speciális témákat érintő workshopokat is tartunk a nagykövetek és a PMSZ elnökségi tagjainak részvételével. Ezeknek az eseményeknek a házigazdája egy-egy vállalkozó szervezeti tag, akiket személyesen is meglátogatunk. A helyszínen lehetőségük nyílik a vállalat mélyebb bemutatására, a saját projektek és az alkalmazott egyedi projektmenedzsment megoldások és tapasztalatok megosztására, a felmerülő problémák és akadályok megvitatására.

NÉHÁNY KORÁBBAN MEGVALÓSULT PROGRAM

 

HÁZIGAZDÁINK ÉS A WORKSHOPOK TÉMÁI:

  • Ericsson: Ericsson projektek működési rendszerének bemutatása
  • KPMG: Projektkultúra érettség
  • OFFI: Az OFFI projektszemlélet és kultúrafejlesztési projektjének bemutatása
  • KIFÜ: Projektmenedzsment gyakornoki rendszer kialakítása
  • T-Systems: A T-Systems Projektmenedzsment belső képzések és minősítések rendszerének bemutatása

 

A PMSZ nagyköveti programmal kapcsolatban további információért forduljanak Túróczi Zoltán PMSZ titkárhoz: turoczi.zoltan@pmsz.hu