Nagyköveti Program

A 2019-ben elindított hiánypótló szakmai kezdeményezés célja, hogy egy professzionális, inspiráló szakmai közösséget hozzunk létre szervezeti tagjaink részvételével.

Teret ad a szervezeti tagok közötti elmélyültebb tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek.

Korszerű, naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként szolgál.

A közös munka eredményeként hozzájárul a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez és a projektmenedzsment szakma minőségének emeléséhez.

A nagykövetek a PMSZ szervezeti tagjai által delegált szakmai képviselők, akik aktívan részt vesznek a Szövetség munkájában

PMSZ NAGYKÖVETI PROGRAM MŰKÖDÉSE

A nagyköveti rendszerrel igyekszünk még inkább támogatni a tagok egymás közötti kapcsolatépítését, a szervezeti tudás becsatornázását és a közvetlen visszacsatolást. A nagykövetek  közvetlenül tudják tolmácsolni a Szövetség felé az általuk képviselt vállalatok szándékait, észrevételeit a szakmai munkával kapcsolatban, így biztosítva, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a tagság igényeihez.

A program keretében speciális témákat érintő workshopokat is tartunk a nagykövetek és a PMSZ elnökségi tagjainak részvételével. Ezeknek az eseményeknek a házigazdája egy-egy vállalkozó szervezeti tag, akiket személyesen is meglátogatunk. A helyszínen lehetőségük nyílik a vállalat mélyebb bemutatására, a saját projektek és az alkalmazott egyedi projektmenedzsment megoldások és tapasztalatok megosztására, a felmerülő problémák és akadályok megvitatására.

NÉHÁNY KORÁBBAN MEGVALÓSULT PROGRAM

Ericsson

Ericsson projektek működési rendszerének bemutatása

KPMG

Projektkultúra érettség

OFFI

Az OFFI projektszemlélet és kultúrafejlesztési projektjének bemutatása

KIFÜ

Projektmenedzsment gyakornoki rendszer kialakítása

T-Systems

A T-Systems Projektmenedzsment belső képzések és minősítések rendszerének bemutatása

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK