Tagság igénylése

A Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez egyéni vagy szervezeti tagként csatlakozhat. Mindkét tagság naptári évre vonatkozik. A közgyűlésen az egyéni és a szervezeti tagnak is 1 db szavazati joga van. A tagság megújítása évenként automatikusan történik, amíg a tag nem jelzi, hogy nem kívánja megújítani tagságát, illetve rendezi tagdíj-kötelezettséget. Erre minden év február 20-ig van lehetősége.

Egyéni tagság magánszemélyek számára

Várjuk minden projektmenedzsment iránt érdeklődő ill. aktívan projektmenedzsmenttel foglalkozó magánszemély jelentkezését. A 2019. 2. félév egyéni tagdíj összege 15.000 Ft. Nappali tagozatos diákok és nyugdíjasok számára a kedvezményes tagdíj 3.000 Ft.

A belépés folyamata

1. Töltse ki az egyéni tagságra vonatkozó regisztrációs űrlapot. A folyamat során feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet rendezvényeinkről és szakmai híreinkről. A rendszer automatikus üzenetet küld a sikeres regisztrációról.

2. A regisztrációt követően kérjük, fizesse be a tagdíjat. Két fizetési opció közül választhat:

  • Online fizetés esetén a sikeres bankkártyás tranzakciót követően elküldjük Önnek e-mailben a számlát és érvényesítjük az aktuális évi tagságát.
  • Ha a befizetést átutalással szeretné intézni, válassza a díjbekérő igénylése opciót. Ezt követően e-mailben elküldjük Önnek a díjbekérőt. A díjbekérőn szereplő összeget kérjük, utalja el a PMSZ Raiffeisen Banknál vezetett 12010659-00141846-00100007 számú számlájára a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő számát. A tagsági díj beérkezését követően érvényesítjük az aktuális évi tagságát.

További információk: tagsag@pmsz.hu

Szervezeti tagság cégek számára

A cégeknek szóló szervezeti tagság az alábbi három kategóriában és feltételekkel érhető el:

Kategória Éves tagdíj 2018-tól Delegálható tagok száma
Kisvállalati tag
(0-500m Ft éves nettó forgalom)
130.000,- Ft korlátlan
(egy rendezvényre maximálisan delegálható résztvevők száma 4 fő)
Középvállalati tag
(500m-4mrd Ft éves nettó forgalom)
260.000,- Ft korlátlan
(egy rendezvényre maximálisan delegálható résztvevők száma 6 fő)
Nagyvállati tag
(4mrd feletti éves nettó forgalom)
390.000,- Ft korlátlan
(egy rendezvényre maximálisan delegálható résztvevők száma 10 fő)

A belépés folyamata

1. Ezen a linken találja a belépési nyilatkozatot, melyet kérjük, kitöltve juttasson vissza a holczmann.anita@pmsz.hu címre.

2. A kitöltött belépési nyilatkozat beérkezése után kiállítjuk a számlát. Kérjük, hogy a számlázás zökkenőmentessé tétele érdekében ezeket az adatokat küldje el nekünk: számlázási cím, elektronikus számlázás esetén e-mail cím, papír alapú számla esetén postázási cím (amennyiben utóbbi eltér a számlázási címtől).

3. Miután beérkezett a tagdíj a PMSZ Raiffeisen Banknál vezetett 12010659-00141846-00100007 számú számlájára,  a szervezeti tagság aktívvá válik. Regisztráljuk a delegált tagokat az adatbázisunkba és a vállalat logóját ill. a honlapjára vezető linket elhelyezzük honlapunk főoldalán és a Szervezeti Tagok menüpontban. Ehhez kérjük, küldje el nekünk a hivatalos céges logót (jó felbontású pdf vagy vektorgrafikus formátumban).

4. Szakmai rendezvényeinkre a tagsági kategória függvényében 4 / 6 / 10 főt delegálhatnak. Választásuktól függően kijelölhetik azokat az állandó résztvevőket, akik önállóan regisztrálhatnak honlapunkon bármely rendezvényre vagy az aktuális résztvevői listát elküldhetik nekünk a rendezvényeket megelőzően e-mailben.

További információk: holczmann.anita@pmsz.hu